LED Lys

LED LYS

Ofte trenger du lys for ikke å snuble, eller kun for at det er stilig!

PVC-gjerdet har kanaler innvendig, derfor er det helt perfekt til å trekke kabler fra lyspunkt til lyspunkt! Du får et praktisk lys, som hjelper deg å finne frem i mørket. I tillegg får fasaden, på huset et estetisk løft!

 

Led-lysene bruker minimalt med strøm, fra 0,4 watt pr. lys. Levetiden er lang, lysene kan enkelt skiftes ut, hvis dette blir nødvendig. Lysene kan benyttes på våre gjerder, rekkverk, levegger og porter. Med LED-lysene våre kan du designe ditt eget lys rekkverk, med lys  levegger, lys i portstolper. I store deler av året er det mørkt ute, da kan led-lysene gi en fin innramming til huset. Samtidig kan naboene bli noe misunnelige på denne estetiske nytelsen. Du kan helt enkelt koble til vår fotocelle, og lysene går automatisk på når det blir mørkt, og slår seg av når det blir lyst ute! 

 

Vår LED-lys serie kan selvfølgelig benyttes uten at et gjerde er involvert. Det er bare fantasien som setter grenser! Vi selger derfor LED lys, med 12 volt transformator, fotocelle, kabler i forskjellige lengder, og koblinger. Dette er enkelt og montere. Det beste av alt, herligheten er tilpasset lommeboken!

 

 Send oss gjerne en forespørsel dersom du ønsker å få hjelp og pris.

Vi utfører gratis befaring og pristilbud i Austevoll