PVC Levegger

Hvorfor PVC?

Det er flere gode grunner til å velge gjerder i PVC. Det viktigste er kanskje at det er meget enkelt å vedlikeholde. Det krever ingen skraping eller maling, for å rengjøre trengs kun såpevann og en spyleslange, eller høytrykkspyler. Vaskes ca. en gang i året, eller etter behov. Rekkverk i PVC ser veldig bra ut år etter år, og prisen er behagelig for lommeboken! Materialet er av meget god kvalitet, og vi gir 25 års garanti på fargen. Andre fordeler er at du kan kombinere levegger, gjerder og porter. Alt i PVC og samme stil, slik at designet er gjennomgående, og vedlikeholdsfritt! I tillegg kan man trekke kabler skjult i gjerdet, for montering av LED-lys.

 

Trenger IKKE male eller beise.
Påvirkes IKKE av muggsopp, vann, kulde, varme.
Mer fritid, mindre vedlikehold.
Klimavennlig. PVC er anerkjent av FN som bærekraftig utvikling.

PVC LEVEGG

Våre levegger er tette, og skjermer for innsyn og vind. Vi har to standard størrelser. Bredde er 180 cm, mens høyde kan du velge mellom 150 cm, eller 180 cm.

 

Vi tilbyr moderne og klassiske, vedlikeholdsfrie levegger. Ved å velge en vedlikeholdsfri levegg i PVC får du en levegg som krever minimalt med vedlikehold. Leveggen leveres i hvitt, og holder seg flott i årevis uten noen form for vedlikehold som skraping og maling.

En levegg passer godt sammen med et klassisk gjerde eller stakitt gjerde som en del av innramming av tomten. Ofte kan det være fint å ramme inn deler av en hage med levegg, og bruke gjerde på resten av innrammingen.

Våre vedlikeholdsfrie levegger fyller kravene en levegg bør fylle, de skjermer for vind og innsyn. En skjermvegg ute skaper ly i hagen og gjør at man kan lage seg en lun og koselig uteplass. For eksempel ønsker mange å sette opp en terrasse levegg en bestemt plass i hagen, slik at man kan skjerme for vinden. Samtidig gir en levegg mer solvarme på soldager, eller skygge på varme dager, alt etter hvordan leveggen er satt opp.

En levegg vil også skjerme innsyn til eiendommen, og dermed gi deg en usjenert plass i hagen som skjermer innsyn fra naboer og forbigående. En levegg på deler av tomten gjør uteplassen dermed mer privat. Ved å dele opp hagen med flere typer inngjerdinger som levegger og gjerde, kan man skape flere soner som gir spennende resultater for hagen. For eksempel ved å kombinere våre vedlikeholdsfrie levegger med et vedlikeholdsfritt klassisk gjerde eller stakitt gjerde.

Send oss gjerne en forespørsel dersom du ønsker å få hjelp og pris.

Tett levegg 150cm

  • Gjerdet er 150 cm høyt og 180 cm bredt.

  • For å kunne gi et pristilbud på ditt prosjekt kreves det en enkel skisse med mål, kom innom Austevoll Utleie vi har gjerde moduler utstilt med forskjellige topper og LED belysning.

Tett levegg 180cm

  • Gjerdet er 180 cm høyt og 180 cm bredt.

  • For å kunne gi et pristilbud på ditt prosjekt kreves det en enkel skisse med mål, kom innom Austevoll Utleie vi har gjerde moduler utstilt med forskjellige topper og LED belysning.